Benefietavond 2009

Benefietavond 2009
Op zondag 15 maart 2009 werd de benefietavond ‘Duizend kaarsjes voor Juultje’ georganiseerd met als doel geld inzamelen voor het onderzoek naar de zeldzame en levensbedreigende ziekte LCH. De benefietavond vond plaats in het prachtige Haagse Theater Diligentia. De totale opbrengst van deze avond was maar liefst € 63.911,-. Dit bedrag komt volledig ten goede aan het broodnodige onderzoek naar LCH.

Kasper van Kooten opende de avond met een deel van zijn show ‘Veelvraat’. Hij wist de zaal volledig op zijn hand te krijgen. Een betere start had de avond niet kunnen hebben. Na de pauze waarin iedereen door Boenk Catering en Partners in Wijn werd voorzien van culinaire hoogstandjes en heerlijke wijnen, was er een veiling, georganiseerd door De Galerie Den Haag. Er werden onder andere prachtige kunstwerken, verschillende dinerarrangementen, een helikoptervlucht en een week vakantie in Zuid Afrika geveild.  Het topstuk van de veiling was een Social Sofa met een ontwerp van kunstenaar Michiel Molenaar. Dit item ging eruit voor maar liefst € 9.500,-.

De avond werd op zeer spectaculaire en muzikale wijze afgesloten door Hans en Candy Dulfer die samen met hun band speelden. De hele avond werd gepresenteerd door Peter Snijders.

Foto’s
Aan de rechterkant van deze pagina kun je een prachtige foto-impressie van de avond bekijken, gemaakt door Loesje Praktijken.

Filmpjes
Henk Harding van Procamjo heeft een prachtige compilatie van de avond gemaakt, klik hiernaast om dit fimpje te bekijken.

Bekijk hiernaast ook het filmpje van de ‘making of’ van de Social Sofa, gemaakt door Joppe en Patrick van Studio Stekker.

Dank
Alle sponsors, artiesten, aanwezigen en alle anderen die op wat voor manier dan ook een bijdrage hebben geleverd aan deze succesvolle avond: 1000 x dank!

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Zoeken
Facebook
YouTube

FOTO

 
Benefietavond 2009

Benefietavond 2009

BEKIJK FOTO'S
 

VIDEO

 
Naam afbeelding

BEKIJK VIDEO
 
 
Naam afbeelding

Compilatie benefietavond 1000 kaarsjes voor Juultje 2009

BEKIJK VIDEO
 
ONZE SPONSORS